Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗМЕНА НА ЈАВЕН ОГЛАС бр.04/2015 За добивање на дозволи за вршење на општински линиски превоз
Untitled Document

Во јавниот оглас бр.04/2015, точка 2, дел 12-дополнителен сезонски превоз на патници, пасус: Посебни услови се брише ТЕКСТОТ наведен во алинеја 1 од горенаведениот пасус и место него се додава нов текст кој гласи:

      ,,- Секој превозник може да аплицира на секоја од 12 понудени пакет линии а да добие само една пакет линија,,.

Измената на текстот се врши поради користење на позитивна аукција како последна фаза од доделувањето на дозволите како и овозможување на начелата конкурентност и транспарентност(преку овозможување исфрлениот учесник од последната спроведена аукција да има можност да учествува на секоја од наредните).

Заради спроведување на постапката во временски предвидениот рок, истата да се објави на огласна табла и на веб страната на Општината.

Поради горенаведената техничка грешка, рокот за поднесување на понудите се пролонгира за  3 дена односно понудите во затворен коверт да се достават најкасно  до 02.07.2015 година, до 11:30 часот

Во се останато, останува во важност  објавениот јавен оглас со бр. 04/2015.

ОГЛАСОТ ПРЕЗЕМЕТЕ ГО ТУКА...

Комисија за спроведување на јавен оглас бр.04/20145

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1314  пати
Објавено на: 29.06.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©