Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ТРЕТА ИНФО- СЕСИЈА ЗА ИПА- ПРОГРАМАТА ЗА ПРЕКУГРАНИЧНА СОРАБОТКА
Untitled Document

Во врска со вториот повик за аплицирање со проектни предлози во рамките на ИПА- програмата за прекугранична соработка меѓу  Република Македонија и Република Албанија за периодот  2014-2020 година, денеска се одржа третата инфо- сесија.

Програмата за прекугранична соработка меѓу Република Македонија и Република Албанија ќе се спроведува  во рамките на Инструментот за претпристапна помош во поглед на унапредување на добрососедските односи и унапредување на социоекономскиот развој.

Прочитано:  253  пати
Објавено на: 10.12.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©