Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
БЛАГОДАРНИЦИ ЗА УЧЕНИЦИ ОУ „ КОЧО РАЦИН“
Untitled Document

На ликовниот конкурс, распишан во Стара Загора во Бугарија, учениците Анабела Стефаноска, Анастасија Сокароска и Мартин Ристевски од ОУ „Кочо Рацин“, под менторство на наставникот Виолета Петковска, добија благодарници. Учениците покрај со благодарници, беа наградени и со книги од познатата бугарска детска писателка Нуса Рајнова.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1346  пати
Објавено на: 07.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©