Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ УРЕДУВААТ ТРОТОАРИТЕ НА „АРИФ МУСТАФА“
Untitled Document

Градежната оператива на ЈП „Градски Гробишта”  работи на партерно уредување на тротоарски површини на ул. Ариф Мустафа.


 Градежниот зафат опфаќа поставување на бехатон плочки, парковски ивичњаци и поставување на дрвени клупи.  Преостанатиот дел од  простор ќе биде хортикултурно уреден. Работните активности  се очекува да заврши до крајот на месец март.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1526  пати
Објавено на: 18.03.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©