Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАБОТИЛНИЦА ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ НА ОПШТИНСКИТЕ СОВЕТНИЦИ
Untitled Document

Во хотел Дрим – Струга, вчера, советниците од Советот на општина Охрид, Јадранка Василеска – Здравеска и Љупчо Настоски, учествуваа на работилница за облиците за вмрежување на општинските советници. 


Работилницата се спроведува како проект на Швајцарската Агенција за развој и соработка „Зајакнување на општинските совети“ спроведуван од страна на УНДП во соработка ЗФР.


Целта на оваа работилница е размена на мислења за облиците на вмрежување на општинските советници и конечниот предлог на Програмата за развој на капацитетите на општинските советници и да се направат консултации за подобрување на секојдневното функционирање на советите преку примена на иновативни методи и техники.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1329  пати
Објавено на: 04.03.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©