Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА ГРАДСКА ПЛАЖА И СЛИВОТ НА РЕКАТА ГРАШНИЦА
Untitled Document

Денес екипите на ЈП Охридски Комуналец го расчистуваа сливот на реката Грашница и истоимената плажа на потегот од “Хотел Мизо”  до калето. Подигнати беа околу 30тина неразградлив комунален отпад кој беше донесен од количината на самата вода во речното корито и исто беа собрани големи количини на трска. Целиот отпад и трска беа подигнати од страна на службите на ЈП Охридски Комуналец.

Повеќе...

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1327  пати
Објавено на: 22.02.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©