Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
И З В Е С Т У В А Њ Е - СЕ ПРЕЗАКАЖУВА СОБИРОТ НА ГРАЃАНИ НА УРБАНА ЗАЕДНИЦА ВОСКА
Untitled Document

Се известуваат граѓаните, жители на Урбана заедница 4 Воска Охрид дека Собирот на граѓани за избор на членови на Совет на Урбана заедница 4  Воска свикан од страна на Градоначалникот на општина Охрид, се презакажува за 18.03.2015 година ( Среда) со почеток во 19,00 часот.
            Собирот ќе се одржи во просториите на зградата на општина Охрид сала 1.

  Урбаната заедница 4 Воска го завзема најголемиот дел од западното крајбрежје и се граничи со: од Исток со ул. Бистрица, од Запад река Дањан, од Север булевар Туристичка – клучка и од Југ Охридско Езеро, реката Грашница.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1318  пати
Објавено на: 04.03.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©