Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПОСТАВЕНА НОВА ВОДОВОДНА ЛИНИЈА НА УЛИЦА „САТЕСКА“
Untitled Document

МЈП Проаква, РЕ Водолвод –Охрид, денес ја стаи во употреба реконструираната водоводна линија на улица „Сатеска“.
Со реконструкцијата беа поставени нови полиетиленски цевки со профил Ф 63 мм во должина од 80 м.  На оваа водоводна линија ќе се врши преприклучување на околните индивидуални објекти.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1322  пати
Објавено на: 11.11.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©