Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ДОПОЛНУВАЊЕ НА БАРАЊЕТО ЗА КОРИСНИЦИ СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ НА КОМУНАЛНИ ТРОШОЦИ
Untitled Document

Врз основа на Записникот од дополнително одржаниот состанок на Комисијата за спроведување на постапката за субвенционирање на трошоците за комунални услуги СЕ УСВОЈУВА барањето за дополнување на корисници субвенционирање на трошоци за:

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1340  пати
Објавено на: 06.02.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©