Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА РАЗМЕНА НА ИСКУСТВА И САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Untitled Document

Општина Охрид, во рамките на проектот СЦБЕ/ТВЦ, финансиран од програмата на ИПА за прекугранична соработка помеѓу Република Македонија и Грција, на 10.11.2017 година (петок), во хотел „Тино-Св.Стефан“ со почеток во 9 часот, организира Конференција за размена на искуства и саем за вработување.Конференцијата се очекува да ја отвори градоначалникот Јован Стојаноски.

Прочитано:  1400  пати
Објавено на: 07.11.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©