Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОТПОЧНАА ПОДГОТВИТЕЛНИТЕ РАБОТИ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА „ КРУМ ТОЧКО“
Untitled Document

Согласно Годишната програма за работа на Секторот за комунални дејности,сообраќај и улици во областа на комунално уредување на Општина Охрид, а во рамките на тековниот тендер за асфалтирање на пристапни улици и патишта,градежната оператива на економскиот оператор  „ АС Сењак“  од Кичево отпочна со подготвителните  активности за асфалтирање и тампонирање на еден крак од ул. „ Крум Точко“ .

Во рамките на овој проект,ќе бидат асфалтирани вкупно 400 метри квадратни со што ќе се реши долгогодишниот проблем на граѓаните коишто живает и гравитираат на овој потег.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1363  пати
Објавено на: 24.02.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©