Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАСЧИСТУВАЊЕ НА ПОЛИГОНОТ
Untitled Document

Поранешниот полигон за мали спортови во центарот на градот, кој е во сопственост на  Г.П. “Гранит”, по барање на Ј.П.„Билјанини Извори„ кое стопанисува со паркинг-просторот беше темелно исчистен и беа собрани големи количини на расфрлан комунален отпад, пластични шишиња, картонска амбалажа, искршени стаклени шишиња и др.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1365  пати
Објавено на: 10.03.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©