Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РАСЧИСТЕН ПРОСТОРОТ КАЈ ЗГРАДИТЕ НА ВЛЕЗОТ ВО ОХРИД
Untitled Document

По налог на општинскиот инспекторат екипите на Ј.П.“Охридски Kомуналец„ го расчистија просторот кој се наоѓа во близина на станбените згради лоцирани на влезот во Охрид, на ул.„Булевар Туристичка„.

Поради големата површина на целиот простор се работеше два дена и искосена е тревната површина, а дивото зеленило (жбунови, трње и др.) е отстрането  машински .

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1317  пати
Објавено на: 14.09.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©