Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА ЗА КАБАСТ ОТПАД ВО КОСЕЛ, ВАПИЛА И ЛИВОИШТА
Untitled Document

Ј.П.”Охридски Комуналец”-Охрид ги известува граѓаните на Општина Охрид дека на ден 31.05.2017 год.(среда) ќе организира акција за подигнување на кабаст отпад (душеци, стар мебел, телевизори, шпорети, теписони и др.) во с. "Косел", с. “Вапила” и с. “Ливоишта”.

Се молат граѓаните кои живеат во овој дел, доколку имаат ваков отпад уредно да го депонираат најкасно до 10.00 часот  и претходно да го пријават во Р.Е.”Механизација” на тел.046/265-353 со наведување на локацијата, за да можат службите од Ј.П.”Охридски Комуналец”  благовремено да го подигнат.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1386  пати
Објавено на: 29.05.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©