Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ДИСЛОЦИРАЊЕ НА ПЛОВНИТЕ ОБЈЕКТИ ОД КАНАЛОТ “СТУДЕНЧИШТА“
Untitled Document

Заради довршувањето на  градежните работи на пешачката и велосипедска патека од Билјанини извори до ресторанот “Котва“, потребно е сопствениците на пловните објекти кои се во каналот, да ги дислоцираат.

Општина Охрид ги известува сопствениците на бродовите, глисерите и кајчињата, веднаш да ги отстранат од каналот. Доколку сопствениците на пловните објекти не го направат тоа сами, истите ќе бидат дислоцирани, а трошоците ќе паднат на товар на сопствениците.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1397  пати
Објавено на: 07.09.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©