Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ГРАДИ ПЕШАЧКИ МОСТ НА РЕКАТА ГРАШНИЦА
Untitled Document

Градежна екипа на ЈП „Градски гробишта”  отпочна со изградба на дрвен пешачки мост во населбата „Далјан“ кај месноста викана „ Грашница“. Мостот се наоѓа на самото место на сливот на реката Грашница во Охридското Езеро. Со изградбата на овој дрвен пешачки мост ќе се овозможи безбедно и непрекинато движење на пешаците на овој дел од брегот на Охридското Езеро.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1334  пати
Објавено на: 16.09.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©