Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ТРОТОАРИТЕ НА УЛ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Untitled Document

На улицата „Гоце Делчев“ во тек се градежни зафати за реконструкција на тротоарските површини. Вкупната површина предвидена за реконструкција изнесува 1366 метри квадратни, односно 600 метри од двете страни на коловозната улица.

Новите тротоарски површини се изработени од бехатон плочки поставени на претходно подготвена подлога од тампон и ситна песок.

Прочитано:  1465  пати
Објавено на: 22.12.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©