Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВЕН ОГЛАС бр.01/2016 за добивање на дозволи за вршење на општински линиски превоз
Untitled Document

Врз основа на Законот за превоз во патниот сообраќај на Р.М.( Сл.весник на Р.М 68/04, 127/06, 114/09, 83/10,140/10, 17/11,53/11, 6/12, 23/16, 120/13, 163/13, 187/13, 42/14, 112/14, 166/14, 44/15, 97/15, 129/15) и Одлуката за вршење општински линиски превоз на патници во Општина Охрид бр. 08-7951/10 донесена на седницата на Совет  одржана на ден 11.06.2015 година, Oпштина Охрид објавува

ЈАВЕН  ОГЛАС бр.01/2016
За добивање на дозволи за вршење на општински линиски превоз ...

 

Налог за јавни приходи:

Highslide JS
Налог за јавни приходи

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1352  пати
Објавено на: 23.02.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©