Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
И З В Е С Т У В А Њ Е
Untitled Document

65-та седница на Советот на општина Охрид беше закажана за ден 30.11.2016 година (среда) со почеток во 10,30 часот. Меѓутоа, дополнително е утврдено дека на 30.11.2016 година во Република Македонија ќе се спроведува акцијата „Ден на дрвото – засади ја својата иднина“ и истиот е неработен ден, така што неопходно е да се презакаже седницата на Советот.

Поради тоа, Ве известувам дека 65-та седница на Советот на општина Охрид се презакажува и истата ќе се одржи на ден 01.12.2016 година (четврток) со почеток во
10:
30 часот.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1357  пати
Објавено на: 28.11.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©