Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВ ТЕРМИН ЗА ПОДИГАЊЕ НА КОМУНАЛНИОТ ОТПАД
Untitled Document

Ј.П. “Охридски Комуналец” Охрид ги известува граѓаните на територијата на општина Охрид дека почнувајќи од 01.07.2016 година комуналниот отпад ке го подига со почеток во 06:00 часот.

Граѓаните се должни комуналниот отпад да го изнесат до 06:00 часот во деновите определени за подигање на сметот на местата одредени за таа цел.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1340  пати
Објавено на: 23.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©