Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЦВЕТНИ БАЛКОНИ – ЦВЕТЕН ОХРИД
Untitled Document

Општина Охрид традиционално и годинава ќе го реализира проектот „Цветни балкони - Цветен Охрид “

 Во рамките на овој проект ќе бидат поделени 500 жардиниери со саксиско цвеќе на жителите кои живеат на бул. „Туристичка“. Акцијата ќе се реализира на 13 и 14 јули (среда и четврток) 2016г. Граѓаните од гореспоменатата улица кои се заинтересирани за  жардиниери со цвеќе истото ќе можат да го подигнат во расадникот на ЈП Комуналец на  13 и 14 јули (среда и четврток)  2016г. од 9 до 13 часот. Со себе треба да понесат лични документи за идентификација од кои ќе биде видлива адресата на живеење.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1335  пати
Објавено на: 11.07.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©