Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРЕЗАКАЖАНА ЧЕТИРИЕСЕТ И ЧЕТВРТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА ОХРИД
Untitled Document

Почитувани,
 


При утврдувањето на терминот и закажувањето на 44-тата седница на Советот на општина Охрид направен е превид, бидејќи на 24.09.2015 година (четврток) е празникот Курбан Бајрам. Согласно Законот за празниците на Република Македонија првиот ден на Курбан Бајрам за верниците од муслиманската вероисповест е празник и неработен ден.


Поради тоа, Ве известувам дека 44-тата седница на Советот на општина Охрид се презакажува и истата ќе се одржи на ден 23.09.2015 година (среда) со почеток во 11,00 часот.


Благодарам за разбирањето.
 

                     СОВЕТ НА ОПШТИНА ОХРИД
                     Претседател
           Гордана Коњановска 

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1288  пати
Објавено на: 18.09.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©