Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ ГРАДАТ ТРИБИНИ НА СПОРТСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ОУ„ СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“
Untitled Document

По налог на Локалната самоуправа градежната оператива на ЈП „Градски Гробишта” -Охрид започна со реализација на проектот за изведба на трибини на повеќенаменското спортско игралиште  во   ОУ „Св. Климент Охридски”.

Трибините ќе бидат направени од армиран бетон, а финансиската конструкција на овој градежен зафат изнесува околу 660.000 денари.

 Се очекува изведбата да заврши за околу две недели.

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1321  пати
Објавено на: 22.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©