Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ОБНОВЕНО: ДЕБАТА ЗА НАДОМЕСТОКОТ ЗА ПОСТАВУВАЊЕ УРБАНА ОПРЕМА
Untitled Document

Во понеделник на 19.02.2018 година, во  15 часот во просториите на општина Охрид, ќе се одржи работен состанок за  разгледување на предлог- одлуката за утврдување на висината на надоместокот за поставување урбана опрема во општина Охрид за 2018 година.

Општина Охрид е и ќе биде транспарентна и отворена за соработка и носење на заеднички одлуки.Непосредното учество и заедничките напори овозможуваат создавање на визија која ќе се идентификува со широк спектар на активности и ќе иницира создавање на здрава основа врз која ќе се планираат понатамошните активности, а сето тоа ќе допринесе за квалитетен туристички производ и зголемен број на гости и задоволни посетители.

 

Прочитано:  1390  пати
Објавено на: 19.02.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©