Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ГЕНЕРАЛКИ ВО С.ПЕШТАНИ И С.ЛЕСКОЕЦ
Untitled Document

Ј.П.„Охридски Комуналец„ продолжува со акциите за генерално пролетно чистење во урбаните заедници и приградските населби.
Оваа работна седмица генерално се расчистуваше во с.Пештани каде се подигна расфрланиот комунален отпад и трската од крајбрежниот појас, се отстрани ниската вегетација од тротоарите и пристапните патеки, се изврши метење на јавните површини, по што се изврши и миење на истите со цистерна.

Повеќе...

Прочитано:  100  пати
Објавено на: 27.03.19
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©