Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРЕТСТАВНИЦИ ОД “CRESSIDA” ПРОЕКТОТ ВО ПОСЕТА НА ОПШТИНА ОХРИД
Untitled Document

Во рамки на регионалната работилница која е дел од проектот „CRESSIDA“, денес, нејзини претставници остварија посета на општина Охрид. На средбата со заменик градоначалникот Ангел Јанев, беше разговарано за учеството на локалните власти во имплементацијата на еколошката отпорност кај локалните заедници. Од страна на претставниците на проектот, беа презентирани можни начини, за унапредување на еколошката отпорност како и меѓусебната соработка на државите со меѓународни водени текови за заштитата од поплави.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1366  пати
Објавено на: 13.10.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©