Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВИ КОРПИ ЗА ОТПАД ВО СТАРИОТ ДЕЛ НА ГРАДОТ
Untitled Document

Денес екипите на”Ј.П. Охридски Комуналец ” ги заменаа старите и поставија 12 нови корпи за отпад во стариот дел на градот. Корпите беа поставени на потегот од црквата “св. Никола Геракомија”, на паркингот кај “Балкански фестивал”, по ул. “Илинденска” и кај “Самуиловата тврдина”.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1342  пати
Објавено на: 19.08.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©