Ohrid - City of UNESCO

Ћинкови

ѕочеток :: ќстанати вести
¬“ќ–ј ¬≈„≈– ќƒ Ќќ¬ј“ј √ќƒ»Ќј, ¬≈„≈–¬ј ¬ќ ќ’–»ƒ «јЅј¬ј —ќ —”ѕ≈–’» —
Untitled Document

Ѕени и Ќон —топ направиЉа синоЭа студената охридска ноЭ да се претвори во вистинско задоволство за сите посетители кои и покраЉ ладната ноЭ останаа верни на добрата музика и забава. 

ѕо фантастичниот дочек на √радскиот плоштад со ƒаниел  аЉмакоски, синоЭа повторно одлична забава на главната сцена на √радскиот плоштад. ѕод водителска палка на ∆анко «Ў √олабоски, вечерта Ља отвори одличниот ѕетар ћаркоски, по што следуваше настапот на Ѕени и Ќон —топ кои се покажаа во одлично светло пред охриГани и гостите. «абавата продолжи со посебно подговен празничен сет на Dj Jane.  

¬ечерва повторно богата програма во рамките на проектот проектот „ќд 20-ти до 20-ти —»“≈ ¬ќ ќ’–»ƒ“.

«а супер позитивно расположение на сите кои Эе уживаат во забавата на √радскиот плоштад вечерва Эе се погрижат легендарниот ƒЯ —лаве  елешоски, по што следува концерт на Ѕалкан Яем како наЉава за настапот на одличните —уперхикс коЉ Эе започне во 21:00 часот.

—ите манифестации се дел од поголемиот проект за промоциЉа на ќхрид во обид за максимално продолжуваЬе на туристичката сезона насловен како „ќд 20-ти до 20-ти —»“≈ ¬ќ ќ’–»ƒ“. ѕредвидени се поголеми настани на 7-ми Љануари, за празникот ЅожиЭ кога Эе настапат —ергеЉ „етковиЭ и Боко “анески, на 13-ти, за —тара Ќова година кога Эе уживаме во музиката на КубоЉна и на 19-ти Љануари за големиот верски празник ¬одици кога Эе настапат ‘олтин, со што Эе биде крунисана целата манифестациЉа. 

ѕрограма:

ѕрочитано:  1389  пати
ќбЉавено на: 02.01.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©