Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВИ КАНТИ ЗА СИТЕН ОТПАД НА ГРАДСКИОТ И МАЛИОТ ПЛОШТАД
Untitled Document

Ј.П.”Охридски Комуналец” во пресрет на новата туристичка сезона 2015 год. постепено ќе ја обновува урбаната опрема на територијата на општина Охрид. Денеска се поставуваат 10 нови канти за депонирање ситен отпад на градскиот плоштад и новиот мал плоштад. Новите канти имаат поестетски изглед и функционалност, со поцинкувана внатрешна влошка со поголем капацитет... (повеќе)

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1353  пати
Објавено на: 19.02.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©