Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ НА УЧЕНИЦИТЕ ОД ОМУ „МЕТОДИ ПАТЧЕ“
Untitled Document

Во рамки на празнувањето на Свети Климент – Патрон на Охрид, во просториите на музичкото училиште „Методи Патче“, вечера, се одржа музички концерт.
Учениците под менторство на своите професори, со посебно одбрана музичка програма се претставија пред присутните.

Прочитано:  152  пати
Објавено на: 06.12.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©