Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЈАВНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП „ ГРАДСКИ ГРОБИШТА“
Untitled Document

Се известуваат сите правни и физички лица кои имаат долг кон ЈП „ Градски гробишта“ по основ на такса за гробарина, фактури за гробни места или услуги, да ги подмират обврските во најбрз рок или најдоцна до 31.03.2018 година, бидејќи во спротивно ќе бидат покренати соодветни постапки пред надлежните органи, а должниците ќе бидат оптоварени со дополнителни трошоци кои произлегуваат од постапките.

Прочитано:  1405  пати
Објавено на: 12.03.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©