Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
АКЦИЈА КАБАСТ ОТПАД У.З.6 „ДАМЕ ГРУЕВ„ И У.З.10 „ГОРНА ВЛАШКА МАЛА„
Untitled Document

Ј.П.”Охридски Комуналец”-Охрид ги известува граѓаните на Општина Охрид дека на ден30.05.2015 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување на кабаст отпад (душеци, стар мебел, телевизори, шпорети, теписони и др.) во У.З.6 „Даме Груев„ и У.З.10 „Горна Влашка Мала„ (комплекс згради „Христо Узунов„ , „ Карабегобамала„ и „Горна Влашка Mала„).

Се молат граѓаните кои живеат на споменатите делови од градот доколку имаат ваков отпад уредно да го депонираат најкасно до 10.00 часот и претходно да го пријават во Р.Е.”Механизација” на тел.046/265-353 со наведување на локацијата, за да можат службите од Ј.П.”Охридски Комуналец” благовремено да го подигнат.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1318  пати
Објавено на: 28.05.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©