Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ЌЕ СЕ ПОДИГА КАБАСТ ОТПАД ОД ГОРНА ВЛАШКА МАЛА
Untitled Document

.П.”Охридски Комуналец”-Охрид ги известува граѓаните на Општина Охрид дека на ден03.10.2015 год.(сабота) ќе организира акција за подигнување на кабаст отпад (душеци, стар мебел, телевизори, шпорети, теписони и др.) во У.З.6 „Даме Груев„ и У.З.10 „Горна Влашка Мала„(комплекс згради „Христо Узунов„ , „ Карабегобамала„ и „Горна Влашка Mала„).

Се молат граѓаните кои живеат на споменатите делови од градот доколку имаат ваков отпад уредно да го депонираат најкасно до 10.00 часот  и претходно да го пријават во Р.Е.”Механизација” на тел.046/265-353 со наведување на локацијата, за да можат службите од Ј.П.”Охридски Комуналец”  благовремено да го подигнат.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1322  пати
Објавено на: 02.10.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©