Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
И З В Е С Т У В А Њ Е
Untitled Document

Ве известуваме дека продолжението на 39-тата седница на Советот на општина Охрид ќе се одржи на ден 11.05.2015 година (понеделник), веднаш по завршувањето на 40-та седница која ќе се одржи истиот ден со почеток во 11,00 часот.

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1312  пати
Објавено на: 07.05.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©