Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
СЕ КОСЕШЕ ВО ОУ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ И ВО НАСЕЛБАТА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Untitled Document

Денес се изврши уредување на вегетацијата во ОУ "Св. Климент Охридски" во стариот дел од градот, со косење на израснатата трева во дворот на училиштето и околу игралиштето, пред почетокот на школската година.
Други екипи беа ангажирани на уредување во населбата "Гоце Делчев" (бараки), на косење на тревата покрај патот и кастрење на неуредната вегетација заради зголемена прегледност на возачите и безбедност на пешаците.

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1382  пати
Објавено на: 25.08.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©