Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА НА ПОДРАЈЧЕТО НА ОПШТИНА ОХРИД
Untitled Document

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести ( Сл. весник на РМ 66/2004, 139/2008 , 99/2009, 149/2014 и 150/2015) екипата  на ЈЗУ Центар за јавно здравје Охрид на ден 05.09.2017 год.    и 06.09.2017 ќе спроведе  системска дератизација  во стариот дел на градот, населба Билјанини извори, Гоце Делчев, Воска и Далјан како и по улиците Туристичка, Питу Гули, Железничка, Јане Сандански, 7ми Ноември, Марко Нестороски, Кеј Маршал Тито, Македонски просветители, Момчило Јорданоски, Прва македонска ударна бригада.         
                                                                       


 
                                                                                    Одделение за
                                                                     епидемиолошка дејност

 

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1381  пати
Објавено на: 04.09.17
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©