Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОНКУРСИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СТИПЕНДИИ ЗА УЧЕНИЦИ И СТУДЕНТИ

Општина Охрид  и оваа година објавува Конкурси  за доделување стипендии на ученици од основните  и средни училишта  на подрачјето на општина Охрид за учебната 2018/19 година  и за редовни  студенти  од општина Охрид запишани на додипломски студии  на државните универзитети во Р. Македонија  и на државни универзитети во странство за академската 2018/19 година.

Конкурсите во целост се објавени тука....

Прочитано:  1949  пати
Објавено на: 05.10.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©