Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
КОМУНАЛЕЦ МАКСИМАЛНО АНГАЖИРАН ИЗМИНАТИОТ ВИКЕНД
Untitled Document

Оперативните служби при Ј.П.„Охридски Комуналец„ беа максимално ангажирани изминатиов викенд кога на охридското крајбрежје престојуваа огромен број на туристи. Се расчистуваа локациите каде се одржуваа најразлични манифестации и концерти, како и фреквентните улици во центарот на градот, зелените површини, коловозите, пешачките патеки и просторот околу јавните добра. 

Повеќе...

Прочитано:  377  пати
Објавено на: 30.07.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©