Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
НОВ ПАРК ВО ПОДМОЉЕ, A КАЛЕТО СЕ ДОТЕРУВА
Untitled Document

Екипите на „Паркови и зеленило„ хортикултурно го уредија просторот во центарот на с.Подмоље, околу игралиштето. Теренот беше реконструиран со раскопување и оплеменување со 20 м3 плодна земја, засадена е трева, 50 зимзелени садници и 40 цветни декоративни грмушки...

Повеќе...

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1315  пати
Објавено на: 03.06.15
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©