Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ИСПРАВКА НА ОГЛАСОТ ЗА ВРШЕЊЕ НА ДОПОЛНИТЕЛЕН СЕЗОНСКИ ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ
Untitled Document

Во објавениот оглас за доделување на пакет линии за дополнителен сезонски превоз се вршат следните измени:
-текстот од точка 2, потточка 2.3 кој гласи:,,  фотокопија од м1/м2 образец за вработен возач на возило со соодветна категорија не постар од 60 дена,, СЕ БРИШЕ  и се додава НОВ ТЕКСТ кој гласи:
,,Список  на вработени возачи издаден од Агенцијата за вработување не постар од 6(шест) месеци.,,

Комисија за спроведување на огласот

Извор: www.ohrid.gov.mk

Прочитано:  1339  пати
Објавено на: 27.06.16
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©