Ohrid - City of UNESCO

Линкови

Почеток :: Останати вести
ПРЕВЕНТИВНА СИСТЕМСКА ДЕРАТИЗАЦИЈА
Untitled Document

Согласно Законот за заштита на населението од заразни болести ( Сл. Весник на РМ 66/2004, 139/2008, 99/2009, 149/2014 и 150/2015) , екипата на ЈЗУ „ Центар за јавно здравје“ од Охрид на 15 и 16.05. 2018 година ( вторник и среда), ќе спроведе системска дератизација во стариот дел на градот, населбите „Билјанини извори“ , „ Гоце Делчев“ , „ Воска“ и „ Далјан“ како и по улиците „ Туристичка“ , Питу Гули“ , „Железничка“ , „Јане Сандански“ , „ 7.Ноември“, „ Марко Нестороски“ , „ Кеј Македонија“ , „ Македонски просветители“ , „ Момчило Јорданоски“ и „ Прва македонска ударна бригада“ .

Прочитано:  1448  пати
Објавено на: 11.05.18
 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©